Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Το 1980 ήταν μόνο η αρχή για τον ιδρυτή κύριο Σίμο Κουτσολιούτσο της εταιρείας Simos World Jewellery, ο οποίος μεταφέρει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του από την Ιταλία στην Ελλάδα και ασχολείται με την εισαγωγή ασημένιων κοσμημάτων και διακοσμητικών αντικειμένων για την ελληνική αγορά.

Τότε δημιουργεί την Fancy Faux, η οποία εξειδικεύεται στα γυναικεία αξεσουάρ και στα smart gadgets. Έκτοτε η εταιρεία αναπτύσσεται γρήγορα στην Ελληνική τουριστική αγορά με το δίκτυο πελατών να φτάνει τους 2000. Παράλληλα δημιουργείται το brand Oltre Mare (eshop:www.oltremare.gr) διεισδύοντας στο χώρο της λιανικής πώλησης κοσμήματος με καταστήματα σε Αθήνα και επαρχία και γίνεται συνώνυμο των trends στην Ελληνική αγορά.

Το 2012 ο κ. Κουτσολιούτσος λανσάρει στην Ελληνική αγορά τα Mood Makers (eshop:www.moodmakers.gr), ένα στοχευμένο brand που δημιουργεί τη συλλογή Mood Makers bracelets, συνδυάζοντας τη σιλικόνη με το ατσάλι και με λέξεις μηνύματα. Πολύ γρήγορα επεκτείνεται στα ρολόγια Mood Makers και τα Mood Makers gadgets, με πορτοφόλια, βραχιόλια slap και Retro hands free αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων.

Σήμερα η Mood Makers παρουσιάζει την Cosmetics Line, μια σειρά χειροποίητων Ελληνικών φυσικών καλλυντικών, πρωτοτυπώντας και συνδυάζοντας τα αρώματα, με τα χρώματα και τις λέξεις.

Η εταιρεία έχει ενεργή παρουσία στο χώρο των εκθέσεων συμμετέχοντας κάθε χρόνο στην έκθεση Παρουσίες της ΡΟΤΑ στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo και σε εκθέσεις ανά την Ελλάδα, αναπτύσσοντας το πελατολόγιο της και προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της.